Boileronderhoud – Koud weer

Onderhoud van de boiler - Koud weer hoeft geen koude bui te betekenen

Winter wordt verondersteld een tijd te zijn die wordt besteed aan spelen in de sneeuw, sneeuwpoppen bouwen en tijd doorbrengen met familieleden en vrienden tijdens de vakantie. Tegelijkertijd, als u een probleem heeft met uw boiler, kan dit uw vakantievieringen snel onder druk zetten. Om ervoor te zorgen dat u, uw gezin en uw gasten kunnen genieten van warme douches, moet u een aantal onderhoudstaken voor de warmwaterboiler in gedachten houden.

Controleer het drukbereik op uw warmwaterboiler

U moet controleren of uw warmwaterboiler de juiste druk heeft. De normale druk van een warmwaterboiler is tussen 50 en 100 PSI. Als de druk te laag is, kan dit een teken zijn dat uw warmwaterboiler ergens lekt. In deze situatie is het een goed idee om voor hulp contact op te nemen met getrainde professionals.

Controleer de anodestaaf in uw warmwaterverwarmer

Zorg ervoor dat uw anodestaaf intact is. Uw anodestaaf zit in de warmwatertank en trekt mineralen aan die anders de tank van uw warmwaterboiler zouden aantasten. Als de anodestaaf is bedekt met calcium, is het tijd om deze te vervangen. Til de anodestang uit de tank en bekijk hem. Als de anodestaaf minder dan 2,5 cm in diameter is, is het tijd om een ​​nieuwe te kopen.

Spoel uw warmwaterboiler door

Zorg er ten slotte voor dat u deze winter ook uw aquarium doorspoelt. Dit voorkomt dat uw warmwaterboiler bezinksel verzamelt. Bevestig een slang aan de aftapkraan en laat het water uit de tank lopen in een emmer. Hierdoor wordt het meeste bezinksel uit de tank verwijderd.

Neem contact op met de consultants voor onderhoud van de boiler

Ten slotte moet u deze winter ook uw warmwaterboiler laten keuren. Dat is waar kan helpen. Neem contact op met de professionals op A tot Z loodgieterswerk over de hele staat vandaag op 954-981-2133!

Trending onderwerpen op dit second

Aaron Atkins

Het leveren van uitzonderlijke klantenservice is in de eerste plaats, maar als hij niet gefocust is op het leveren van het hoogste niveau van klantenondersteuning aan uw huis of bedrijf, geeft Aaron er de voorkeur aan om de hardloopschoenen aan te trekken en urenlang op de stoep te slaan. Oorspronkelijk afkomstig uit de sneeuwgordel van Pennsylvania, woont Aaron momenteel in het zonnige Zuid-Florida met zijn vrouw en drie kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *