Een gezonde septic tank behouden: de greatest bewaarde geheimen

septic tank reiniging

Als u buiten een grootstedelijk gebied in Florida woont, gebruikt u waarschijnlijk een septisch systeem om het afvalwater van uw huishouden te verwerken. Het gemiddelde Amerikaanse huishouden gebruikt ongeveer 80-100 liter water elke dag, om te drinken, koken, wassen, baden en het rest room doorspoelen.

Hoewel uw septische systeem relatief weinig onderhoud vergt, zijn er een paar dingen die u moet doen om uw systeem gezond te houden en jarenlang goed te laten presteren. Het onderhouden van een gezonde septic tank betekent op de lange termijn minder reparaties en dure problemen. Om uw systeem goed te laten werken, raden we aan …

1. Slim zijn over wat je naar de tank stuurt. Beschouw uw septische systeem als een onafhankelijk ecosysteem. Als u dingen in de afvoer gooit, zoals bleekmiddel en agressieve reinigingsmiddelen, worden de “goede” bacteriën in uw septic tank gedood. Bovendien zullen vette objects, zoals bakolie en verf, een rommelige en ongezonde olieachtige laag aan de materie in uw systeem toevoegen. Voor goede suggesties over wat u wel en niet moet weggooien met een septisch systeem, kijk dan eens naar deze uitgebreide lijst.

2. Uw tank regelmatig laten leegpompen. Goed onderhoud van de septic tank houdt in dat het slib op de bodem van uw tank periodiek wordt weggepompt en afgevoerd. Hoe vaak u dit doet, hangt af van de grootte van uw huishouden, hoeveel water uw huishouden verbruikt en de grootte van uw tank.

3. Nee zeggen tegen de afvalverwijdering. Een afvalverwijdering voegt veel organische vaste stoffen en vet toe aan uw septische systeem. Het is beter om een ​​zeef te gebruiken en uw voedselresten in uw afval of uw composthoop te gooien.

4. Uw afvoerveld verwennen. Goed septisch onderhoud omvat nooit het rijden of parkeren van een voertuig over het afwateringsveld, het beperken van landschapsarchitectuur in het afvoerveld en het afvoeren van regenwater dat wegvloeit van afvoerleidingen en andere systemen weg van het afvoerveld.

Ga naar voor meer informatie over het gezond en goed onderhouden van uw septische systeem in Florida A tot Z Statewide Plumbing's septic tank services-pagina of neem contact met ons op through 254-981-2133.

Op dit second trending onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *