Wacht niet tot het te laat is – Checklist sanitair voor vakanties voor huizen in Florida

checklist voor vakantie sanitair voor huizen in Florida

Het is bijna die tijd van het jaar waarin de meesten van ons weg van huis zullen reizen om te genieten van onze vakantie met vrienden en familie. Hoewel dit een spannende tijd van het jaar kan zijn, kan het ook stressvol zijn als je geen moeite doet om alles goed te houden. U wilt natuurlijk niet terugkomen van uw vakantie om te beseffen dat er tijdens uw afwezigheid iets is misgegaan.

Niemand wil naar huis komen en een sanitair probleem vinden. Loodgietersproblemen kunnen kleine problemen veroorzaken, zoals een lekkende kraan die uw waterrekening opdrijft of grote problemen die uw huis bewoonbaar kunnen maken, zoals een gesprongen waterleiding die uw hele huis heeft overstroomd. Voordat je je spullen inpakt en vertrekt, is hier het ultieme vakantie sanitair checklist die u zal helpen ervoor te zorgen dat alles in orde blijft.

Zorg ervoor dat alle kranen zijn uitgeschakeld

Hoewel dit misschien een voor de hand liggende zaak lijkt, zullen de meeste huiseigenaren in Florida niet genoeg moeite doen om ervoor te zorgen dat alle kranen zijn uitgeschakeld. Ga rond uw huis en controleer alle kranen om er zeker van te zijn dat ze goed zijn afgesloten voordat u vertrekt. Soms vergeet je gewoon dat je een van je kranen niet hebt dichtgedraaid, wat misschien goed is als je de hele vakantieperiode thuis blijft, maar het kan catastrofaal zijn als je duizenden kilometers van huis bent. Het kost u ongeveer vijf minuten om dit te doen, maar het kan uw huis beschermen tegen waterschade of hogere gebruikskosten.

Controleer al uw apparaten en waterkranen

Als je door je huis loopt om de kranen uit te zetten, zorg er dan voor dat je ook je apparaten controleert. Kijk eens naar je afwasmachine, waterkoker, wasmachine, koelkast, enz. Inspecteer deze apparaten op vocht of stilstaand water rond de apparaten en neem contact op met een professional als u iets ongewoons opmerkt. Een paar minuten nemen om ervoor te zorgen dat uw apparaten in goede staat zijn voordat u vertrekt, kan grote hoofdpijn op de weg voorkomen.

Maak je douchekoppen schoon

Dit is vooral belangrijk als u de hele vakantieperiode thuis blijft. Maak je douchekoppen schoon zodat je een heldere waterstroom krijgt. Dit zal uw gasten enorm helpen om kortere douches te nemen en is handig wanneer u gasten ontvangt die de warmwatercapaciteit mogelijk onder druk zetten. Neem de tijd en verwijder de douchekoppen, week ze een nacht in azijn en spoel ze goed af en je bent klaar om te gaan.

Controleer op lekken om te besparen en te bewaren

Een gemiddeld Amerikaans huis verbruikt elke dag ongeveer 100 gallons water. Met toenemende zorgen over de kosten van water en afnemende toevoer, kan het controleren op waterlekken en proactief zijn u helpen veel geld en water te besparen. Controleer al uw badzones, buiten en kranen bij gootstenen om er 100% zeker van te zijn dat ze goed gesloten zijn en geen water lekken of druppelen. Als uw inspectie druppels, vlekken of lekken aan het licht brengt, zorg er dan voor dat u deze laat controleren voordat u vertrekt.

Trending onderwerpen op dit moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *