Wat is plaatlek en hoe het waterstromen beïnvloedt

Plaat lek

Als uw waterrekening veel hoger is dan gemiddeld, kan het zijn dat u een plaat lek. Platenlekken treden op wanneer een waterleiding onder een betonnen plaat van uw huis of de fundering van uw huis breekt. Platenlekken komen om verschillende redenen voor en kunnen leiden tot een zeer dure reparatie als ze niet onmiddellijk worden behandeld.

Plaatlekkage kan worden veroorzaakt door corrosie van leidingen door hitte, chemicaliën in de grond en elektrolyse in de leidingen. De constante trilling van waterleidingen kan ook wrijving veroorzaken op de buizen, wat leidt tot slijtage van de buizen. Het verschuiven van grond kan ook leiden tot overmatige druk op de leidingen. Zo kan een foutieve constructie of installatie van de leidingen.

Leidingen onder het huis lopen vaak op meerdere plaatsen door een plaat. Als er een lek is ontstaan, kan dit ook de plaat aantasten, met scheuren, schimmels, een verschuivende fundering en tal van andere problemen tot gevolg.

Het is goed om te weten wat de tekenen zijn van een mogelijk plaatlek. Als u stromend water hoort maar alle kranen zijn uitgeschakeld, is de kans groot dat u een plaatlek heeft. Een hele hoge waterrekening is ook een groot teken. Als je schimmelgroei hebt die niet kan worden verklaard, kan dat een ander teken zijn. Natte tapijten, vloeren en plinten zijn ook iets om op te letten. Een fundering die lijkt te verschuiven, kan een teken zijn van een plaatlek. Zo kan een lage waterdruk.

Dit kunnen allemaal tekenen zijn van een plaatlek, of niet. Bij A to Z Statewide Plumbing zijn we gespecialiseerd in lek detectie en hulpdiensten. Al onze loodgieters hebben een vergunning en zijn verzekerd en we zijn al meer dan 35 jaar actief.

Als u een plaatlek vermoedt, aarzel dan niet om ons vandaag nog te bellen. U kunt het zich niet veroorloven om de tijd te nemen als het gaat om een ​​plaatlek. Het gaat om uw huis en zijn fundament. We zijn 24/7 geopend. Bel nu op 954-981-2133!

Trending onderwerpen op dit second

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *