Orkaanseizoenparaatheid Guidelines | Hollywood loodgieter

Orkanenparaatheid Checklist 2017

Wonen in Zuid-Florida, orkaanparaatheid is een feit van het leven. Elke zomer vullen Floridianen hun voedsel- en watervoorraden aan om voorbereid te zijn op wat het seizoen ook brengt. Maar echte paraatheid gaat verder dan de foundation van eten, geld en gasoline. Zorg ervoor dat u deze essentiële sanitairvoorbereidingen dit jaar in uw routine opneemt.

1. Bewaar meer dan alleen drinkwater. De standaard watervoorziening na een orkaan is één gallon, per persoon, per dag voor basisoverleving. Maar vergeet niet dat een basiswatervoorziening meer water moet bevatten dan normaal wordt gebruikt om te drinken. Afwassen of kleding wassen, persoonlijke verzorging zoals tanden poetsen en baden en eenvoudig handen wassen hebben allemaal water nodig. Zorg ervoor dat u meer water opslaat dan u denkt dat u nodig heeft om de eerste nasleep na de storm te doorstaan.

2. Weet waar uw waterafsluitklep is. Veel mensen gaan ervan uit dat ze, omdat hun leidingen niet worden blootgesteld aan de elementen, zich geen zorgen hoeven te maken over het afsluiten van het water naar hun huizen. Als u weet waar de afsluiter zich bevindt, kan dit in feite tienduizenden {dollars} aan schade beperken als de waterlijn wordt getroffen door de storm.

3. Onderhoud uw carterpomp. Als uw huis een kruipruimte heeft die is uitgerust met een opvangpomp, is dit het second om het te laten onderhouden. Gekwalificeerde technici kunnen ervoor zorgen dat het in één keer right is ingesteld en met maximale efficiëntie werkt. Overweeg ook om hem een ​​back-upstroombron te geven om hem te laten werken in het geval van een stroomstoring.

4. Zet de boiler huge. Laat een gecertificeerde technicus uw boiler aan de muur van uw bijkeuken bevestigen met aardbevingsriemen. Deze eenvoudig te installeren riemen zorgen ervoor dat de boiler en de expansietank op hun plaats blijven bij een gebroken raam tijdens een orkaan.

De tijd nemen om uw huis en gezin voor te bereiden, biedt dit orkaanseizoen een ongeëvenaarde gemoedsrust. Mocht het ergste gebeuren, dan kunt u erop vertrouwen dat u er klaar voor bent.

Trending onderwerpen op dit second

Aaron Atkins

Het leveren van uitzonderlijke klantenservice is in de eerste plaats, maar als hij niet gefocust is op het leveren van de beste klantenservice aan uw huis of bedrijf, geeft Aaron er de voorkeur aan om de hardloopschoenen en de stoep urenlang huge te zetten. Oorspronkelijk afkomstig uit de sneeuwriem van Pennsylvania, verblijft Aaron momenteel in het zonnige Zuid-Florida met zijn vrouw en drie kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *